Кондитерські вироби
-
Кекси з начинкою
шоколад, вишня
маса 500 г, (5 шт по 100 г в коробі)Структура тіста маффіна, багато якісної начинки, з додаванням какао у тісто.
12 діб
-
Кекс "столичний" з родзинками
маса 280 г, упакований
Структура тіста розсипчаста, з додаванням солодкості родзинок. Помірна солодкість, кекс посипан цукровою пудрою.
12 діб
-
Кекс лиманський з родзинками
маса 1700 г, (20 шт по 85 г в коробі)
Міні кекси з ніжною структурою та солодкістю родзинок.
30 діб
-
Пиріг Тертий з абрикосовою начинкою
маса 300 г, частина виробу, упакована у коробку
Класичний тертий пиріг ручної роботи з абрикосовою начинкою.
15 діб
-
Пиріг Тертий зі смородиновою начинкою
маса 300 г, частина виробу, упакована у коробку
Класичний тертий пиріг ручної роботи з чорносмородиновою начинкою. Уважно, можливе попадання дрібних кісточок смородини.
15 діб
-
Рогалик
цукровиймаса 70 г, ( 5 шт в коробі)
Ніжна та розсипчаста структура тіста, посипаного цукром.
30 діб
-
Коржик молочний
маса 100 г, упакований
М'яке печиво у формі квіточки, яке довше зберігає свіжість та має приємний смак.
12 діб
-
Коржі медові
маса 500 г, упаковані
Напівфабрикат медових коржей для створення у домашніх умовах справжнього медовика.
25 діб
-
Торт "медовик"
маса 900 г, упакований
Бісквіт медовий, вершки з молоком згущеним ""Іриска"", крихта коржей.
5 діб
-
Торт "наполеон"
маса 1000 г, упакований
маса 2000 г, ваговий
маса 3000 г, ваговийКоржі листкові, крем заварний, крем вершковий.
5 діб
-
Торт "наполеон" з вишнею
маса 1000 г, упакований
маса 2000 г, ваговий
маса 3000 г, ваговийкласичний торт наполеон з додаванням коктейльної вишні міш шарами коржів, прикрашений вишнями зверху
5 діб
-
Торт "насолода"
маса 1000 г, упакований
маса 2000 г, ваговийБісквіт, бісквіт з какао порошком, вершковий крем зі згущеним молоком, стружка кокосова.
5 діб
-
Торт "чорний принц"
маса 1000 г, упакований
маса 2000 г, ваговийБісквіт з какао порошком, вершковий крем, глазур кондитерська.
5 діб
-
Трубочки з білковим кремом
маса 60 г, упаковані (5 шт в коробі)
маса 60 г, упаковані (28 шт в коробі)Класичні трубочки з листкового тіста з ніжною начинкою. Десерт відомий з дитинства.
6 діб
-
Еклер з вершковим або заварним кремом
маса 70 г, упакований (14 шт. в коробі)
Напівфабрикат заварний, крем вершковий або заварний, ганаш шоколадний.
5 діб
-
Профітролі З вершковим або заварним кремом
маса 350 г, упаковані
маса 2000 г, ваговіКласичне заварне тісто для профітролей та вершковий крем з додаванням смаку згущеного молока зробили десерт ніжним та в міру солодким.
5 діб
-
Торт "наполеон" елітний
маса 350 г, порційний
Лінійка тортів "Мамині рецепти" створена за домашніми рецептами на натуральних інгредієнтах. Торт Наполеон елітний порційний - 5 шарів листкових коржів прошаровані по черзі сумішшю крему заварного і вершкового і сумішшю згущеного молока. Поверхня торту обсипана подрібненими волоськими горіхами.
5 діб
-
Торт "Медовик" класичний
маса 350 г, порційний, упакований
Лінійка тортів "Мамині рецепти" створена за домашніми рецептами на натуральних інгредієнтах. Торт Медовик - 4 медових коржа поєднані сметанним кремом. Поверхня і боки торту обсипані крихтою медового коржу.
5 діб
-
Торт "наполеон" домашній
маса 350 г, порційний, упакований
Лінійка тортів "Мамині рецепти" створена за домашніми рецептами на натуральних інгредієнтах. Торт Наполеон домашній порційний - 5 шарів випечених листкових коржів, прошаровані кремом заварним і кремом вершковим. Поверхня і боки торту обсипані крихтою листкового коржу.
5 діб
-
Торт "медовик" з чорносливом
маса 400 г, порційний, упакований
Лінійка тортів "Мамині рецепти" створена за домашніми рецептами на натуральних інгредієнтах. Торт Медовик з чорносливом - 4 медових коржа поєднані сметанним кремом і чорносливом . Поверхня і боки торту обсипані крихтою медового коржу.
5 діб
-
Торт "наполеон" шоколадний
маса 350 г, порційний, упакований
Лінійка тортів "Мамині рецепти" створена за домашніми рецептами на натуральних інгредієнтах. Коржі листкові з какао порошком, крем заварний домашній з какао порошком, крем вершковий, крихта коржів
5 діб