Хліба та батони
-
Хліб Обідній домашній
пшеничниймаса 900 г, цілий
маса 900 г, упакований
маса 900 г, упакований, нарізаний
маса 450 г, упакований, нарізанийВізитна картка Одеси серед пшеничних хлібів, який об'єднує покоління. Проста рецептура, дрібнопористий м'якуш, тонка скоринка - такий хліб приносить задоволення та насичення кожним шматочком.
48 годин
-
Хліб Одеський
пшенично-житніймаса 850 г, цілий
маса 850 г, упакований
маса 425 г, упакований, нарізанийВізитна картка Одеси серед темних хлібів - масовий хліб Одеський. Проста рецептура, яскравий смак - такий хліб приносить задоволення та насичення кожним шматочком.
72 години
-
Хліб "Обідній Люкс"
пшеничниймаса 750 г, упакований
маса 350 г, упакованийНайпопулярніший хліб серед одеситів - Обідній, отримав статус Люкс: білосніжний м'якуш, ніжна текстура та тонка скоринка.
72 години
-
Хліб "переяславський житній"
пшенично-житніймаса 600 г, цілий
маса 600 г, упакований
маса 600 г, упакований нарізаний
маса 300 г, упакований нарізанийПшенично-житній хліб з нотками солоду. Рецептура підтверджена роками та ДСТУ.
72 години
-
Хліб cімейний з молоком
пшеничниймаса 450 г, упакований, нарізаний
Дрібнопористий м'якуш та ніжна молочна нотка роблять цей хліб особливим, таким смачним та ситним. Надійна основа сімейного харчування.
48 годин
-
Хліб "Бородіно"
пшенично-житніймаса 500 г, упакований, нарізаний
Формовий темний хліб випечений заварним способом з додаванням солоду та нотки прянощів.
72 години
-
Хліб Тостовий
класичний білий
на молоці
пшеничниймаса 400 г, упакований, нарізаний
Особлива структура м'якуша, тонка скоринка, квадратна форма, ідеальна висота скибки для приготування тостів та сендвічей.
120 годин
-
Хліб Тостовий
цільнозерновий
"9 злаків"
пшеничниймаса 400 г, упакований, нарізаний
Вперше тостовий хліб не тільки зручний, а ще й дуже корисний завдяки цільнозернового борошна та цілих 9 злаків.
72 години
-
Хліб Тостовий
гречаниймаса 400 г, упакований, нарізаний
Запашний тостовий хліб з додаванням гречаного борошна.
72 години
-
Батон "Варшавський"
пшенично-житніймаса 450 г, упакований, нарізаний
Лінійка одеських батонів зі збагаченими рецептурами. Перший темний батон, який зберігає м'якість, пористість та ніжність.
48 годин
-
Батон "Дюковський" гірчичний
пшеничниймаса 600 г, упакований, нарізаний
Лінійка одеських батонів зі збагаченими рецептурами. Батон з додаванням гірчичної олії, яка сприяє формуванню імунітету проти вірусних захворювань, та додає батону яскравий колір та солодкуватий присмак.
48 годин
-
Батон Південний
пшеничниймаса 600 г, цілий
маса 600 г. упакований
маса 600 г, упакований, нарізаний
маса 300 г. упакований, нарізанийКласичний батон з білосніжною та ніжною текстурою м'якуша. Ідеальна основа під сендвіч або бутерброд.
48 годин
-
Батон "Нарізний"
пшеничниймаса 450 г, упакований, нарізаний
Класичний пшеничний батон відомий одеситам багато років. Легка рецептура, без додавання маргарину, з борошна вищого сорту, з олією соняшниковою.
48 годин
-
Багет Нива
пшеничниймаса 300 г, упакований, нарізаний
Багет з вищого сорту муки, завдяки округлій формі ідеально підходить до бутербродів від звичайних до інстаграмних.
72 години
-
Хліб Сніданковий Світлий пшеничний
маса 350 г, упакований, нарізаний
Невеличкий батон білого хліба в зручному
форматі на кожен день.
48 годин
-
Хліб Сніданковий Темний пшенично-житній
маса 350 г, упакований, нарізаний
Невеличкий батон чорного хліба в зручному форматі на кожен день.
48 годин
-
Хлібец Висівковий
пшеничний з висівкамимаса 450 г, упаковані, нарізані
Корисний хліб у формі батона. Додавання висівок дозволяє куштувати хліб у раціоні хворих ЖКТ та людей обмежених дієтичним харчуванням.
48 годин
-
Хліб білково-пшеничний
пшеничниймаса 200 г, упакований, нарізаний
Хліб зі зниженим вмістом вуглеводів для спеціального дієтичного харчування та раціону хворих на цукровий діабет.
72 години
-
Хліб особливий заварний
з родзинками
пшенично-житніймаса 450 г, упакований нарізаний
Хліб приготований заварним способом з солодким присмаком завдяки додаванню родзинок.
72 години
-
Хліб Заварний пряний з насінням
пшенично-житніймаса 450 г, половина виробу, нарізана, упакована
Хліб приготований заварним способом з додаванням насіння соняшника та льону, має приємну пряну нотку завдяки темному кмину - калінджи.
168 годин
-
Хліб славський заварний
пшеничниймаса 800 г, упакований
маса 400 г, упакований, нарізанийКруглий хліб приготований заварним способом з додаванням солоду, має пухкий м'якуш та приємний насичений смак.
72 години
-
Хліб "дарниця особлива"
пшенично-житніймаса 400 г, цілий
маса 800 г, упакований
маса 400 г, упакований, нарізанийФормовий пшенично-житній хліб з дрібнопористою структурою м'якушу.
72 години
-
Хліб цільнозерновий
пшеничниймаса 700 г, цілий
маса 700 г, упакованийФормовий пшеничний хліб з дрібнопористою структурою м'якушу з додаванням цільнозернового борошна.
48 годин